XINHUA
Lëndët e para farmaceutike
Për frenuesit e polimerizimit

produkt

Gjithëpërfshirëse të Ndërmarrjeve Integruese R&D

më shumë >>

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

KOMPANIA (1)

çfarë bëjmë ne

E themeluar në vitin 1985, New Venture Enterprise ka selinë nëSuzhou, Provinca Jiangsu.Pas dekadash zhvillimi, ajo është bërë një ndërmarrje gjithëpërfshirëse që integron R&D, prodhimin dhe shitjet e ndërmjetësve farmaceutikë dhemirëkimikatet.

Kompania kadybazat kryesore të prodhimit nëShanxi dheJiangxi, kryesisht duke prodhuar dhe operuar ndërmjetësues të ndryshëm farmaceutikë dhe kimikate speciale,nmonomer ukleozids,frenuesit e polimerizimit, aditivët petrokimikë dhe produkte të tjera.Ata janëpërdoret gjerësisht në farmaceutikë,agrokimike, naftës, bojës, plastikës, ushqimit, trajtimit të ujit dhe industri të tjera.Biznesi ynë mbulon Evropën, Amerikën, Japoninë, Korenë, Indinë dhe rajone të tjera.

Ne i përmbahemi parimeve të ndershmërisë, besueshmërisë, drejtësisë dhe arsyeshmërisë dhe mbajmë marrëdhënie të mira bashkëpunimi me klientët.Ne këmbëngulim të jemi të përqendruar te klientët, duke ofruar shërbime me cilësi të lartë dhe efikase për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë e klientëve.

më shumë >>
Mëso më shumë

Buletinet tona, informacionet më të fundit rreth produkteve tona, lajmet dhe ofertat speciale.

Klikoni për manual
 • Kompania prezanton një numër të madh talentesh, hulumton projekte dhe është përgjegjëse për klientët

  PERSONEL

  Kompania prezanton një numër të madh talentesh, hulumton projekte dhe është përgjegjëse për klientët

 • Ekipi i projektit kërkimor profesional për nevoja të ndryshme të klientëve

  HULUMTIMI

  Ekipi i projektit kërkimor profesional për nevoja të ndryshme të klientëve

 • Mënyra e transformimit të teknologjisë së re, hulumtoni produkte me cilësi të lartë

  TEKNOLOGJIA

  Mënyra e transformimit të teknologjisë së re, hulumtoni produkte me cilësi të lartë

logo

aplikacion

Për t'u bërë një ndërmarrje farmaceutike dhe kimike e klasit botëror

 • Filloi në 1985

  Filloi në

 • Mbulon një sipërfaqe prej metrash katrorë 100000

  Mbulon një sipërfaqe prej metrash katrorë

 • Numri i punonjesve 580

  Numri i punonjesve

 • Qendra R&D 2

  Qendra R&D

 • Baza e prodhimit 2

  Baza e prodhimit

Lajme

Ndërtoni një markë ndërkombëtare dhe arrini të ardhmen e njerëzimit

lajme_img

Grupet e Kompanive

Grupet e Kompanive Marsi është një sezon plot vitalitet dhe energji, pasi toka zgjohet dhe vjen në jetë me rritje dhe lulëzim të ri.Në këtë sezon të bukur, kompania jonë do të mbajë një ekip unik për ndërtimin e ekipit...

Një kimikat i gjithanshëm - Butyl Akrilate

Butyl Acrylate, si një kimikat i gjithanshëm, gjen aplikime të gjera në veshje, ngjitës, polimere, fibra dhe veshje, duke luajtur role të rëndësishme në industri të ndryshme.Industria e veshjeve: Butil akrilat është një komponent i përdorur zakonisht në veshje, veçanërisht në veshjet me bazë uji.Ajo shërben si një...
më shumë >>

Prezantimi i 2-Hidroksietil Metakrilatit (HEMA): Një kimikat i gjithanshëm për aplikime të ndryshme

Në fushën e inovacioneve kimike, 2-Hydroxyethyl Methacrylate (HEMA) shfaqet si një përbërje e shumëanshme, duke ofruar një spektër aplikimesh në industri të ndryshme.Le të thellohemi në profilin gjithëpërfshirës të këtij kimikati të gjithanshëm: Anglisht Na...
më shumë >>